Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

FAQ: Vše, co vás zajímá o nikotinových sáčcích

FAQ: Vše, co vás zajímá o nikotinových sáčcích

Ne všechny informace, které kolují po internetu, jsou pravdivé. Ostatně o tom jste se mohli přesvědčit v našem článku Nejčastější mýty o nikotinových sáčcích. Dost často nám ale posíláte dotazy, ať už mailem nebo na sociálních sítích. Nějaké odpovědi můžete najít v našich článcích, ale rozhodli jsme se to dát pěkně na hromadu, abyste měli přehled.

Existují české nikotinové sáčky?

Přestože hlavní velmocí nikotinových sáčků je Skandinávie, i u nás máme své zástupce. Jsou jimi nikotinové sáčky Snatch, Dope a nově také GOAT. Všechny zmíněné značky se vyrábějí v severočeských Teplicích pěkně od píky bez předmíchaných směsí.

Nikotinové sáčky goat

Pro koho jsou nikotinové sáčky?

Nikotinové sáčky jsou alternativou tabákových výrobků. Především by měly sloužit kuřákům, kteří se chtějí zbavit tohoto zlozvyku. Lidé, kteří nejsou zvyklí užívat nikotin, by s nikotinovými sáčky neměli začínat.

Jak je to s užíváním nikotinových sáčků v letadle?

Pro užívání v letadle ani na jiných místech neexistují žádná omezení. Užívání nikotinových sáčků je zcela diskrétní a zpravidla o tom okolí ani neví.

Jakou mají životnost nikotinové sáčky?

Výrobci uvádějí na pucích pouze datum výroby. Podle aktuální platné legislativy se doporučují sáčky spotřebovat do jednoho roka od data výroby. Nicméně jejich životnost je závislá na skladování

Žlutí nikotinové sáčky zuby?

Tohle můžete znát z kouření, případně z užívání žvýkacího tabáku. Ale na rozdíl od těchto produktů nikotinové sáčky nežlutí zuby ani knír.

Jaké jsou nejsilnější nikotinové sáčky?

V našem e-shopu je to bezesporu Dope Freeze 50 aka padesátka se svými 50 mg nikotinu na gram sáčku. Běžně se setkáte 30 mg na gram sáčku. 

Jaký je rozdíl mezi nikotinovými sáčky a žvýkacím tabákem?

V samotném produktu. Zatímco žvýkací tabák je tabákový produkt, nikotinové sáčky neobsahují tabák. Co mají společné je způsob užívání a také nikotin. U žvýkacího tabáku musíte zpravidla odplivávat, což není při užívání komfortní a pro okolí ani moc příjemné na pohled. Navíc jsme na to napsali celý článek, mrkni.

Nebojte, tohle není konec. Příště na vás čeká další várka dotazů. 

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce