Jak se vyznat v silách nikotinu sáčků Dope a Snatch?

Jak se vyznat v silách nikotinu sáčků Dope a Snatch?

Jak jste si jistě všimli, rozšířili jsme řady našich nikotinových sáčků Dope a Snatch o nové síly nikotinu. Zprvu jsme měli všechny příchutě pouze v jedné síle. Nyní mají některé příchutě i tři různé síly. Jejich značení se však mezi různými výrobci liší. Pojďme si vysvětlit, jak je to u nás. A nebojte, žádné původní síly jsme nepředělali. Jen jsme přidali další.

Moderate Strong - 10 mg

Začneme tou prozatím nejslabší silou nikotinu. Tu jsme pojmenovali Moderate Strong a nikotinové sáčky v její síle jsme opatřili množstvím 10 mg nikotinu na gram sáčku. To znamená, že jeden sáček obsahuje zhruba 7 mg nikotinu. Ve filtrování našeho e-shopu je najdete pod filtrem síly nikotinu jako střední. 

Můžete si všimnout, že pro Moderate Strong najdete na nikotinových sáčcích Dope a Snatch také grafické označení. Jiní výrobci používají například hvězdičky, my používáme tečky. Z celkových pěti teček, které se nacházejí na spodní části víčka puku pod nápisem KICK, jsme sílu Moderate Strong označili dvěma tečkami. Tato síla nikotinu patří mezi jemné a je vhodná pro začínající uživatele nikotinových sáčků, případně pro ty, kteří chtějí omezit užívání nikotinu. 

Strong Edition - 16 mg

Jak už je patrné z nadpisu, nikotinové sáčky Dope a Snatch s přívlastkem Strong Edition obsahují 16 mg nikotinu na gram sáčku. V samotném sáčku tak najdete zhruba 11,2 gramu nikotinu. Ve filtrování našeho e-shopu je najdete jako silné.

Co se týče označení tečkami, u síly Strong Edition najdete čtyři tečky z pěti. Jedná se o silnější sáčky vhodné pro zkušenější uživatele, kteří jsou na jistou dávku nikotinu zvyklý. Označení najdete opět na svrchní části víčka od puku. 

Crazy Strong a Ultra Strong - 30 mg

Dva různé názvy, které ale znamenají totéž. Přívlastek Crazy Strong slouží k označení nikotinových sáčků Dope, Ultra Strong pak najdete na nikotinových sáčcích Snatch. Oba sáčky obsahují 30 mg nikotinu na gram sáčku. Přepočteno na sáček je to pak 21 mg nikotinu. Ve filtrování je u nás najdete jako extra silné

A kdo by čekal méně teček než plných pět, tak je na omylu. Silnější dávku nikotinu u sáčků Dope a Snatch nenajdete. Alespoň prozatím. Co se týče příchutí, 30 mg nikotinu na g sáčku najdete u sáčků Snatch Frozen a Dope Freeze

Samozřejmě sílu Crazy Strong, respektive Ultra Strong doporučujeme ostříleným uživatelům nikotinových sáčků. Jde totiž o ten největší kalibr, který u českých sáčků Dope a Snatch najdete.

Už se vyznáte?

Abyste se v silách nikotinu nikotinových sáčků Dope a Snatch vyznali dokonale, doporučujeme sledovat:

  • sílu nikotinu v podobě teček na spodní části víčka puku
  • číselné označení na puku v podobě hashtagu a čísla, které značí množství mg na g sáčku
  • popisy produktů na e-shopu, kde najdete i množství mg nikotinu na sáček

Pro ještě lepší přehled přikládáme infografiku současných a plánovaných sil nikotinu. 

Přehled produktů dope a snatch

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce