Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Graffiti na památkách v Brně vyčísleny na 0 Kč. Jak to? Je za tím DXPE

Graffiti na památkách v Brně vyčísleny na 0 Kč. Jak to? Je za tím DXPE

Na začátku března se v památkové zóně v Brně objevila na zdech graffiti. Škoda byla vyčíslena na 0 Kč, protože do rána hned zmizela. A navíc vše bylo kompletně legální. Jak je to možné? Je za tím DXPE ve spolupráci s umělcem Michala Škapy. 

Graffiti neznamená nutně vzít sprej do ruky a vytvářet umělecká díla nebo ničit cizí majetek. Doba jde dopředu a graffiti se obejde už i bez spreje. Říká se mu digitální graffiti. A to bylo předmětem plánovaného eventu s názvem Graffiti Yard v podání naší pilotní značky nikotinových sáčků DXPE ve spolupráci s graffiti tvůrcem Michalem Škapou. 

Digitální graffiti - z tabletu rovnou na zeď

Plácek pod Provaznickým vrškem se proměnil na graffiti jam, kde si mohl každý návštěvník vyzkoušet tvorbu graffiti a stát se writerem, seznámit se s tvorbou Michala Škapy, dobře se občerstvit nebo nakopnout nikotinovými sáčky DOPE.

Tvorba graffiti vznikala prostřednictvím nástroje „tagtool“, což je digitální technologie, která umožní promítnout kresbu z tabletu přímo na fasádu domu. Škoda na majetku 0 Kč, tvůrčí možnosti pro seberealizaci nevyčíslitelné. Digitální kresby na okolní domy měly opravdový úspěch. Navíc ušetřily cenné budovy a přitom nebylo nutné jít daleko od centra.

Digitální graffiti a nikotinové sáčky DopeZdroj refresher.cz

Znáte Michala Škapu?

Michal Škapa je zakladatel sítotiskové dílny AnalogBros. Spolupracuje například s labelem BiggBoss, který založil umělec a rapper Vladimir 518. Michal má zkušenosti s různými médii i formáty od airbrush přes nástěnné malby až po instalaci prostorových objektů. Návštěvníci si na akci mohli prohlédnout Michalovu tvorbu a načerpat jeho zkušenosti. Také radil, jak na digitální graffiti.  

Celá akce byla DOPE!

Za doprovodu skvělé hudby od DJ Toma Holiče a lahodného občerstvení od bistra Večerka, které si připravilo obložené chleby, pivko nebo limonádu, a samozřejmě za žvejku nikotinových sáčků DOPE se celý večer opravdu vydařil. 

Nikotinové sáčky Dope byly hlavním partnerem celé akce. Jde o české nikotinové sáčky s důrazem na kvalitu zpracování a dlouhotrvající chuť. Značka DXPE má ke graffiti blízko, protože podporuje seberealizaci a osobní názory, samozřejmě legální formou. I proto je prodej nikotinových sáčků Dope povolen až od 18 let, jelikož obsahuje nikotin. 

Videoreport z akce a další fotografie najdete v původním článku na webu refresher.cz ⬇️

Zdroj: https://refresher.cz/132790-V-brnenske-pamatkove-zone-se-na-zdech-objevila-graffiti-do-rana-ale-zmizela

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce