Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jak na výběr nikotinových sáčků

Jak na výběr nikotinových sáčků

Nikotinové sáčky zažívají v poslední době velký boom. Proto není divu, že je zkouší stále noví a noví lidé. Jenže jak a podle čeho vybrat nikotinové sáčky, abyste s užíváním neskončili ještě dřív, než pořádně začnete?

Značka je zárukou kvality

Jasně, můžete zkoušet, cokoli vás napadne. Ale značka bývá zárukou kvality. U nás nabízíme mnoho značek nikotinových sáčků, ale ruku do ohně dáme rozhodně za nikotinové sáčky Snatch a Dope. Proč? Protože přesně víme, z čeho jsou složené. Protože jde o české produkty, které se vyrábí v ČR podle nejpřísnějších kritérií. A to je podle nás naprosto klíčové. 

Přesto u nás najdete i další známé i méně známé značky, jako je Velo, Killa, Pablo, Shiro, Thunder a další.

Podle obsahu nikotinu

Jedna z věcí, která by vás v nikotinových sáčcích měla zajímat nejvíce, je obsah nikotinu. Tomuhle tématu jsme věnovali náš poslední článek Jak se vyznat v silách nikotinových sáčků Dope a Snatch. Tam najdete skvělý popis jednotlivých sil sáčků, jak je poznat, kolik nikotinu najdete v jednom gramu sáčku i přímo v jednom sáčku apod. 

Ale pokud bychom to vzali stručně, v našem e-shopu najdete sáčky od 8 mg nikotinu na g sáčku (cca 6 mg nikotinu v jednom sáčku) až po ten nejsilnější kalibr, což u nás činí 30 mg na gram sáčku. Jak vybrat tu nejvhodnější sílu? Tak jako tak na to přijdete metodou pokus-omyl, ale je fajn, abyste rovnou nestřelili někam úplně mimo, tady je obecný návod. 

Pokud přecházíte z klasických cigaret, můžete vycházet z toho, jak silné cigarety jste kouřili a kolik jste jich vykouřili denně. Pokud bychom to vzali obecně, s cigaretou do svého těla dostanete zhruba 1 mg nikotinu. 1 mg nikotinu do sebe dostanete například v případě nikotinových sáčků Dope Ice Cool Strong Edition s 16 mg nikotinu na gram sáčku. Z nikotinových sáčků dokážete do svého těla vstřebat něco mezi 10 až 20 % nikotinu. Oproti cigaretám se nikotin z nikotinových sáčků uvolňuje pozvolněji a déle vydrží. 

Pokud si tedy dáváte pouze pár cigaret denně, zvolte ještě slabší sáčky, například Moderate Strong s 10 mg na gram sáčku. Nebo pokud naopak jste zvyklí kouřit jednu za druhou, můžete sáhnout po něčem silnějším. 

Podle příchuti

K čemu by byly nikotinové sáčky, kdyby nechutnaly tak skvěle. Pokud bychom to měli hodně zobecnit, nikotinové sáčky se dělí do dvou základních druhů příchutí:

Neutrální sáčky jsou většinou ty s vysokým obsahem nikotinu a primárně jde o jeho užívání. Někomu ale vyloženě chutnají. Naopak ochucené nikotinové sáčky už mají celkem široké spektrum příchutí, kde si najde svoje téměř každý. Nejčastěji se setkáte s mentolovými a fresh příchutěmi a na straně druhé pak s ovocnými. Často jde také o kombinaci obou zmíněných příchutí.  

Velikost sáčku a balení

Další věc, která by mohla ovlivnit váš výběr, je velikost samotného sáčku. Existuje hned několik velikostí:

  • mini
  • slim
  • regular

Sáčky slim patří mezi oblíbené, protože ještě nejsou tak malé, a přitom patří mezi diskrétní. Když máte sáček například pod horním rtem, nepřipomíná váš obličej primáta jako v případě větších sáčků. Sáčky regular jsou zhruba 1,5 krát větší než sáčky slim. Naopak sáčky mini jsou ještě menší a setkáte se s nimi spíše zřídka. U těch ale dávejte pozor na nechtěné spolknutí. Samozřejmě velikost sáčku hraje roli v obsahu nikotinu. Síla nikotinu je uvedena vždy v přepočtu mg nikotinu na gram sáčku.

Od velikosti sáčků se pak odvíjí i počet sáčků v balení. I podle toho můžete filtrovat produkty v našem e-shopu. Běžně se setkáte s puky, kde najdete přibližně 20 ks sáčků. V našem e-shopu se setkáte s puky od 18 až po 24 sáčků.

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce