Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Rady a tipy

FAQ: Vše, co vás zajímá o nikotinových sáčcích

29.02.2024

Ne všechny informace, které kolují po internetu, jsou pravdivé. Ostatně o tom jste se mohli přesvědčit v našem článku Nejčastější mýty o nikotinových sáčcích. Dost často nám ale posíláte dotazy, ať už mailem nebo na sociálních sítích. Nějaké odpovědi můžete najít v našich článcích, ale rozhodli jsme se to dát pěkně na hromadu, abyste měli přehled.

více

Co když v puku najdu roztržený nikotinový sáček

06.12.2022

Ani výrobci nikotinových sáčků nejsou neomylní. Čas od času se vám může stát, že třeba jeden nikotinový sáček v puku je natržený, suchý nebo má otřepené konce. Co v takovém případě dělat? A co když se vám to stane opakovaně?

více

Proč byste neměli nikotinové sáčky kousat

19.10.2022

Lidé jsou vynalézaví, uživatelé nikotinových sáčků nevyjímaje. O kuriózních způsobech užívání nikotinových sáčků ve Skandinávii jsme vám kdysi psali. Nyní se podíváme na téma kousání nikotinových sáčků. Je to v pohodě? Co ještě můžete a co ne?

více

Proč neužívat nikotinové sáčky před spaním

09.09.2022

Večerní pohoda, chill, pomalu se chystáte na kutě a šup, pošlete tam nikotinový sáček. Chyba. Samozřejmě každý má své zvyky a rituály, ale nikotinové sáčky a spánek spolu dohromady moc nejdou. Pojďme se společně podívat na to, proč byste si neměli dávat nikotinové sáčky těsně před spaním.

více

Co když spolknu nikotinový sáček?

17.08.2022

Může se stát, že omylem spolknete nikotinový sáček. Jak špatné to je a co vám hrozí? Co byste měli v tu chvíli udělat a čemu byste se měli naopak vyvarovat? Na problematiku spolknutí nikotinového sáčku jsme se podívali v následujících řádcích tohoto článku.

více

Užívání nikotinových sáčků vs nachlazení. Je to OK?

20.07.2022

Jasně, léto je v plném proudu, ale i tak se v tomto období nevyhneme nachlazení (třeba z klimošky), chřipce, angíně nebo třeba covidu. To nás donutilo zamyslet se nad tím, zda je vlastně v pohodě při některém z těchto onemocnění žvýkat nikotinové sáčky. Co myslíte? Pojďme se na to trochu podívat.

více

Nikotinové sáčky a děti - V žádném případě!

29.06.2022

Pojďme se nyní trochu zaměřit na prevenci. Nikotinové sáčky rozhodně nepatří do rukou dětem. To už sám o sobě napovídá fakt, že jsou nikotinové sáčky prodejné pouze osobám starším 18 let. Jenže děti zkouší ledacos, v poslední době nikotinové sáčky nevyjímaje. Jak se postarat o to, aby se nedostaly do rukou dětem, a jak to případně odhalit?

více

Nikotinové sáčky a cestování. Vše, co potřebujete vědět

06.05.2022

Blíží se léto a s ním i cestovní horečka. Množí se nám tu tak dotazy, jak je to s nikotinovými sáčky a cestováním. Dají se koupit v zahraničí? A smí se užívat v letadle? Pojďme se na toto téma společně trochu podívat.

více

Nikotinové sáčky a rovnátka. Ano, či ne?

08.04.2022

Čas od času se u nás objevují vtipné i věcné dotazy na užívání nikotinových sáčků. Posledně jsme se věnovali užívání nikotinových sáčků v těhotenství, nyní přišla řada na trochu jiný dotaz. A tím je užívání nikotinových sáčků a rovnátek. Je to možné? Je to v pořádku? Pojďme si to rozebrat.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce