Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Kuriózní způsoby užívání nikotinových sáčků

Kuriózní způsoby užívání nikotinových sáčků

Ve Skandinávii je poměrně rušno. Z těchto severských zemí pochází snus a potažmo i první nikotinové sáčky, odkud se postupně hojně rozšířili do celého světa. Momentálně zažíváme opravdový boom nikotinových sáčků. Nicméně Skandinávie je zatím tou největší velmocí nikotinových sáčků, o čemž svědčí i to, že se najdou tací, které napadne vložit si nikotinový sáček do námi nepředstavitelných míst na těle. Předem vám výrazně doporučujeme žádný z následujících způsobů nezkoušet.

Jak užívat nikotinové sáčky

Pro jistotu si připomeneme jediný doporučený způsob, jak byste měli užívat nikotinové sáčky. Je to vcelku jednoduché:

  1. Vyjměte nikotinový sáček z balení
  2. Vložte si jej do ústní dutiny ideálně třeba pod horní ret
  3. Pro uvolnění více chuti můžete stisknout mezi zuby
  4. Zhruba po 30 minutách sáček z úst vyjměte a vhoďte do koše/odpadní přihrádky v pouzdře

Pokud vám tento jednoduchý návod nestačí, mrkněte na celý článek Jak užívat nikotinové sáčky.

Jak neužívat nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky nedoporučujeme užívat jiným způsobem, než jsme výše uvedli. Zároveň vám nedoporučujeme užívat nikotinové sáčky s narušeným obalem či jej úmyslně narušovat. Rovněž byste nikotinové sáčky neměli úmyslně polykat. Pokud se tak stane, vypijte velké množství vody. 

Nikotinové sáčky byste před užitím neměli v ničem namáčet ani užívat déle než je doporučená doba na obalu produktu. 

A teď hurá zpět do Skandinávie

Jelikož jsou ve Skandinávii nikotinové sáčky mnohem více rozšířené, najdou si cestu ke spoustě lidem, kteří nemají dvakrát dobré nápady. Dostala se k nám informace, že mladí Dánové si strkají nikotinové sáčky do řitních otvorů a za předkožky penisu, což je trend, který znepokojuje a znepokojuje odborníky na zdraví. Informaci uvedla dánská národní televize DR. Nutno předtím upozornit na fakt, že v Dánsku začal v létě platit zákon zakazující užívání nikotinových sáčků ve školách. Možná proto studenti hledali nové cesty, jak si dopřát nikotin v ještě diskrétnější formě…

Nicméně možná vás zajímá, zda tyto nesmyslné pokusy užívání nikotinových sáčků mají nějaký efekt? Po prostudování skandinávských fór, kde se na tato témata bohatě diskutuje, přinášíme zajímavé závěry. 

Jeden člověk ze skupinky lidí, kteří si na párty opilí zastrčili sáčky za předkožky, zapomněl v opojení sáček z předkožky vyjmout. Toho si všiml až ráno kvůli zarudnutí, velkému otoku a bolesti penisu. Bylo to poprvé a naposled, co to zkusil. To asi mluví za vše. Jenže ono to není vše. 

Přesuneme se do Norska za anonymním diskutujícím, který se chystal uspokojit se a užít si nikotinový sáček ve stejný čas. „Proč to nespojit,” řekl si. Výsledkem byl jen chladivý pocit mentolu za předkožkou, ale žádný nikotinový kick. Ještě zůstaneme v Norsku, ale jdeme do velkého finále. Další z diskutujících se na fóru pochlubil, že jednou z nudy vyzkoušel vložit nikotinový sáček do svého řitního otvoru. Kvůli objevující se bolesti musel sáček po chvíli vyjmout – může být rád, že se mu to podařilo – nicméně dodal, že chuť na nikotin ho přešla, takže dle jeho slov to fungovalo.

Ono když použijete alespoň trochu selského rozumu, tak je logické, že se vám nikotin uvolní do těla nejen v ústní dutině, ale i v té řitní. Ostatně jsou známy případy muslimů, kteří nesmí pít alkohol, tak si pro pocit opojení cpali do řitních otvorů tampony namočené v alkoholu. 

Legračně to možná celé zní, ale buďte k sobě ohleduplní a užívejte nikotinové sáčky dle návodu, nikoliv dle své nebo dánské či norské fantazie. 

Zdroj: Vice.com

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce