Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Zajímavost

FAQ vol2: Co potřebujete vědět o nikotinových sáčcích

14.03.2024

Oblíbená rubrika je zpět. Tentokrát jsme si pro vás připravili další várku nejčastějších dotazů na nikotinové sáčky, které jsme dali na hromadu, abyste byli v obraze. Jak se užívají nikotinové sáčky, jak je to se závislostí, jak na užívání při sportu nebo například jestli a jaké mají nikotinové sáčky vedlejší účinky? Mrkněte na nejčastější dotazy.

více

Nejčastější mýty o nikotinových sáčcích

17.01.2024

O nikotinových sáčcích jsme zaslechli ledacos. V poslední době jsou nikotinové sáčky propírány i skrze média, a tak jsme se rozhodli nejčastější mýty o nikotinových sáčcích uvést na pravou míru.

více

Jaké jsou dopady nikotinových sáčků na životní prostředí?

08.09.2023

Nikotinové sáčky přinášejí inovativní přístup k užívání nikotinu, kterým se snižuje škodlivý dopad kouření na lidské zdraví. Také jejich ekologický dopad je menší ve srovnání s tradičními cigaretami, ale stále není lhostejný. Je čas se zamyslet nad tím, jak nikotinové sáčky ovlivňují naše životní prostředí. Jaká je stopa vzniklá během jejich výroby a co se děje s těmito sáčky po jejich spotřebě?

více

Nikotinové sáčky: Méně škodlivá volba, ale s několika úskalími. Co stojí za rychle rostoucí popularitou?

21.08.2023

Nikotinové sáčky jsou jednou z nejoblíbenějších alternativních možností kouření cigaret. Vznikly s cílem poskytnout uživatelům nikotinu nikotinový zážitek bez vystavení se škodlivým látkám, které se uvolňují při kouření tabáku. Nikotinové sáčky jsou tedy vnímány jako méně škodlivá alternativa k tradičním cigaretám, ale stále představují některá rizika a nevýhody. Pojďme si podrobněji představit výhody i možná úskalí nikotinových sáčků.

více

Made in CZ: Jaké nikotinové sáčky se vyrábějí v Česku?

03.02.2023

Zlaté české ručičky. Nejen že se to říká, ale zpravidla to také platí. Nikotinové sáčky pocházejí ze Švédska. To je jasné. Vyrábějí se po celém světě. To také dává smysl. Ale co my? Vyrábějí se nějaké nikotinové sáčky vůbec v Česku? Jasně že jo. Pojďme se na ně podívat.

více

Nejprodávanější nikotinové sáčky roku 2022 na nicomania.cz

18.01.2023

Nikotinové sáčky zažívají velký boom. Není divu, patří totiž mezi nejoblíbenější alternativy kouření a dalších tabákových výrobků. Které nikotinové sáčky patří mezi nejoblíbenější u našich zákazníků? Podívejte se na náš žebříček nejprodávanějších nikotinových sáčků za rok 2022.

více

Jaký je rozdíl mezi nikotinovými sáčky a žvýkacím tabákem?

04.01.2023

Velký. Přestože balení a samotné sáčky vypadají na první pohled velmi podobně, jedná se zcela o jiné produkty. Takže neházejme všechny do jednoho sáčku. Žvýkací tabák neboli snus obsahuje logicky tabák, nikotinové sáčky nikoliv. Je to jediný rozdíl?

více

Jak je to se závislostí na nikotinu

15.11.2022

Nikotinové sáčky jsou skvělou alternativou pro překonání závislosti na kouření. Je vědecky dokázáno, že jde o mnohem šetrnější variantu pro zdraví. Ale i nikotinové sáčky obsahují samozřejmě nikotin, který je vysoce návykový. Jak je to tedy se samotným nikotinem a jeho závislostí?

více

Nikotinové sáčky a sport. Ano, či ne?

07.10.2022

Pod pojmem sportovec si představíme disciplinovaného člověka s precizní životosprávou. Ale ne vždy tomu je tak. Zvlášť pokud jde o rekreační sport. Ale i do profesionálního sportu proniká celá řada nešvarů, ať už se bavíme o žvýkačkách, šňupacím tabáku, čichání čpavku nebo třeba žvýkacím tabáku. Jak jsou na tom nikotinové sáčky a sport?

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce