Pro svěží dech: Průřez mentolových příchutí nikotinových sáčků

Pro svěží dech: Průřez mentolových příchutí nikotinových sáčků

Máte rádi mentol, eukalyptus, mátu a všechny další fresh ingredience, které vám v ústech vytvoří pořádnou vánici? Myslíte si, že jste vyzkoušeli všechno? Připravili jsme pro vás průřez všech mentolových příchutí nikotinových sáčků, které najdete v našem e-shopu Nicomania.cz. Tak pojďme na to.

Dope Ice Cool

Dope je jako jeden z mála český výrobce nikotinových sáčků, který nás zásobuje svými skvělými příchutěmi. V jeho arzenálu tak najdete mimo jiné mrazivou příchuť Dope Ice Cool. V případě, že si vložíte sáčky Dope Ice Cool pod svůj ret, ucítíte osvěžující a lehce nasládlé aroma mentolu s dávkou eukalyptu a peprmintového oleje. Nikotinové sáčky Dope Ice Cool si můžete vychutnat ve dvou silách nikotinu a to v síle Moderate Strong 10 mg a Strong Edition 16 mg nikotinu.

Dope Freeze

Druhým mrazivým zástupcem značky Dope jsou nikotinové sáčky s přívlastkem Freeze. Tedy pokud umíte anglicky alespoň tak jako paní Schillerová, je vám jasné, že půjde o opravdu mrazivý zážitek. V sáčcích Dope Freeze najdete to nejlepší z mentolu. A co víc, je to i pořádná nikotinová jízda. Kromě v uvozovkách slabší verze Strong Edition 16 mg si můžete dát pořádnou nálož Crazy Strong s celými 30 mg nikotinu na gram sáčku. 

Nikotinové sáčky Dope Freeze

Snatch Arctic Mint

Značka Snatch pochází od stejného českého výrobce jako Dope, proto se můžete spolehnout nejen na zlaté české ručičky, ale také na prvotřídní kvalitu nikotinových sáčků a také parádní příchutě. Mezi mrazivé zástupce stáje Snatch patří nikotinové sáčky s přívlastkem Arctic Mint. Jakmile je ochutnáte, zažijete chladivou rovnováhu vyváženého mixu mentolu a eukalyptu. I tyto nikotinové sáčky si můžete dopřát ve zmíněných silách nikotinu Moderate Strong 10 mg a Strong Edition 16 mg nikotinu. 

Snatch Frozen

Ze stáje Snatch tu máme ještě jednoho zástupce a je jím Snatch Frozen. Původně extra silná příchuť s názvem Ultra Strong a 30 mg nikotinu má stejně jako Dope Freeze svého slabšího brášku Strong Edition s 16 mg nikotinu na gram sáčku. Mrazivou chuť podtrhuje slaný základ. 

Shiro All White Cool Mint

Jak už název napovídá, výrobce Shiro pochází z Japonska. Shiro znamená japonsky bílý a odkazuje k čistotě nikotinových sáčků. Co se týče příchutě Shiro All White Cool Mint, najdete v ní to nejlepší z mentolu a zároveň pořádnou dávku nikotinu díky síle 20 mg nikotinu na gram sáčku.

Shiro All White True North

O něco mrazivější zážitek vás čeká s kolegou Shiro All White True North. Po umístění těchto nikotinových sáčků do své ústní dutiny zažijete vysokou nikotinovou nálož, ale hlavně velmi výraznou chuť máty peprné. Určeno pro zkušenější uživatele, protože nikotinové sáčky Shiro All White True North obsahují 24 mg nikotinu na gram sáčku. 

Nikotinové sáčky Shiro All White True North

Zyn Cool Mint

Nikotinové sáčky Zyn Cool Mint 3mg vás osvěží chladivým mentolem s tóny máty peprné. Stane se Cool Mint i vaším favoritem? Sáčky Cool Mint Regular obsahují každý 3 mg.

Killa Cold Mint

Nikotinové sáčky Killa Cold Mint jsou jemnější, ale přesto parádně pálí po mentolu. Co se týče síly nikotinu (16 mg na gram sáčku), doporučujeme k užívání spíše pokročilejším uživatelům. V balení najdete 20 sáčků. 

Thunder Deep Freeze

Nikotinové sáčky Thunder Deep Freeze u nás najdete ve verzi slim. Co do příchuti, hlavním prvkem v těchto sáčcích je máta, která vyvažuje sílu nikotimu. Nikotinové sáčky Thunder Deep Freeze obsahují 18 mg na gram sáčku, což je přibližně 13 mg nikotinu v každém sáčku. Doporučujeme spíše pro zkušenější uživatele. 

Thunder Cool Mint

Pokud hledáte mátovou svěžest se sladkými podtóny, jste na správném místě. Nikotinové sáčky Thunder Cool Mint obsahují 14 mg nikotinu na gram sáčku, což znamená, že v každém sáčku najdete 11 mg nikotinu. Jedná se o slim verzi, díky které si užijete ještě diskrétnější zážitek. 

Thunder Frosted

Nikotinové sáčky Thunder Frosted vám zaručují opravdu svěží mátovou jízdu. Thunder se spíše specializuje na žvýkací tabák, ale v poslední době má co dočinění i s nikotinovými sáčky. A rozhodně se nejedná o šlápnutí vedle. Naopak. Thunder Frosted potěší všechny, kdo očekávají mrazivou mátovou příchuť. Se silou 16 mg nikotinu na gram sáčku patří mezi silnější kalibry pro zkušené uživatele. Ve verzi slim však nabízejí opravdu diskrétní zážitek. 

 

Velo Mini Polar Mint

V nikotinových sáčcích Velo Mini Polar Mint 6mg vás čeká nasládlá chuť máty s dokonale chladivou svěžestí mentolu. Užijte si chuť, která dokáže mimořádně osvěžit a ochladit. V balení najdete 20 nikotinových sáčků ve slabší verzi 6 mg nikotinu. Kdo máte rádi svěží chuť, je to přímo pro vás. 

Velo Ice Cool Strong

Pokud holdujete značce Velo, ale rádi byste přitvrdili, co se týče nikotinu, máme tu pro vás nikotinové sáčky Velo Ice Cool Strong. V nikotinových sáčcích Velo Ice Cool na vás čeká intenzivní ledově chladivá chuť s dozvukem máty a bylinek s obsahem nikotinu 10 mg/sáček (14 mg na gram sáčku). V každém balení nikotinových sáčků Velo najdete 20 ks. Doporučujeme spíše pro zkušenější uživatele. 

Pablo Ice Cold

To nejsilnější nakonec. Nikotinové sáčky Pablo Ice Cold vynikají právě svou silou nikotinu. Najdete v nich 35 mg nikotinu na gram sáčku, což z nich dělá nejtěžší kalibr v našem e-shopu. Takže not for pussies. A víte, co znamená „passy”? Na co ale nesmíme zapomínat, je chuť. Pokud vstřebáte ten nikotinový kopák, čeká vás jemný mátový doprovod.

Toť k našim fresh příchutím. Ochutnali jste je všechny? Příště mrkneme zase na něco jiného. 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce