Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Recenze

Šťavnatá novinka ze stáje DXPE: Melon

04.04.2023

V posledních dnech jste si mohli na našem e-shopu, ale i všude na internetu včetně sociálních sítí všimnout, že se děje něco šťavnatého. Nikotinové sáčky Dope rozšířili svůj arzenál o novou příchuť. DXPE Melon. Pojďme si ji trochu představit.

více

Nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků

17.02.2023

Mentolové, ovocné, kombinované, klasické slané… Jaké jsou nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků podle našich zákazníků? Zabrousili jsme trochu do statistik oblíbenosti příchutí nikotinových sáčků na e-shopu nicomania.cz a vybrousili jsme pro vás následující výběr.

více

Nová DOPE padesátka tě vystřelí do vesmíru

03.11.2022

Tak teď se můžeš pořádně na DOPEovat. Nikotinové sáčky DOPE totiž přinášejí exkluzivní novinku. Nic pro slabé žvýkálky. Tohle bude běh na dlouhou trať. Ale Jizerská padesátka to nebude. Bude to mrazit ještě víc. DOPE padesátka je nejextrémnější a nejnovější přírůstek do rodiny DOPE.

více

Pro svěží dech: Průřez mentolových příchutí nikotinových sáčků

27.04.2022

Máte rádi mentol, eukalyptus, mátu a všechny další fresh ingredience, které vám v ústech vytvoří pořádnou vánici? Myslíte si, že jste vyzkoušeli všechno? Připravili jsme pro vás průřez všech mentolových příchutí nikotinových sáčků, které najdete v našem e-shopu Nicomania.cz. Tak pojďme na to.

více

Chilli Mint a Citrus: Nový arzenál ve stáji SNATCH

05.01.2022

Český výrobce Snatch usilovně pracuje na uspokojení vašich chuťových buněk. Důkazem jsou hned dvě nové příchutě Snatch, které se u nás objevily koncem prosince minulého roku, a to Chilli Mint a Citrus. Zatím je seženete pouze v našem e-shopu Nicomania.cz. Jak chutnají a jakou sílu nikotinu v nich najdete? Pojďme se na to podívat.

více

Nikotinové sáčky vs cigarety: Srovnání nesrovnatelného

20.10.2021

Naprosto rozdílné produkty, které však mají jedno společné: užívají se kvůli nikotinu. Zatímco cigarety jsou po desetiletí zaběhlými produkty, nikotinové sáčky se postupně dostávají do popředí. Nutno podotknout, že nikotinové sáčky vznikly jako alternativa ke kouření, respektive k užívání tabáku, ať už je jeho formou kouření nebo nebo například žvýkání. Pojďme si tyto dva produkty alespoň trochu srovnat.

více

Nikotinové sáčky vs žvýkací tabák - výhody a nevýhody

24.08.2021

Žvejk. Jedno označení pro dva různé produkty, které se zdánlivě podobají. Obojí můžeme považovat za alternativu ke kouření cigaret. Důvod, jejich účinek i způsob užívání je rovněž podobný. Přesto jde o zcela jiné produkty. V čem se liší nikotinové sáčky od žvýkacího tabáku a co je „menší zlo”? Na to se podíváme v našem článku.

více

Dope Lime Smash – nový přírůstek v rodině DOPE

26.07.2021

Řekli jsme si, že uděláme novou příchuť nikotinových sáčků DOPE. Bouchli jsme do stolu a zrovna v tom místě byla limetka a najednou… Ne, takhle to vzniká tak maximálně na Netflixu. U nás se za vývojem nové příchutě Lime Slash skrývá poctivá práce a zlaté české ručičky – samozřejmě v latexových rukavičkách v naší laboratoři. 

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce