Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jak na nikotinové sáčky v zimě. Zvládnou puky mráz?

Jak na nikotinové sáčky v zimě. Zvládnou puky mráz?

Máte nikotinové sáčky přes zimu někde za oknem? Schovejte je dovnitř. Jak na nikotinové sáčky zimě a co dělat, aby měly pořád tu nejlepší možnou chuť? A dají se vůbec užívat během zimního období? Pojďme se na problematiku nikotinových sáčků v zimě podívat zblízka.

Nikotinové sáčky a zima

Nikotinové sáčky a hokej není úplně náhodné spojení. Je všeobecně známo, že nikotinové sáčky užívá celá řada hokejistů i během tréninků a utkání. Samozřejmě i dalších sportovců, ale o tom zase píšeme v článku Nikotinové sáčky a sport. Ano, či ne?

Nikotinové sáčky a hokej k sobě nepochybně patříNikotinové sáčky a sport k sobě nepochybně patří.

Na zimáku je sice zima, ale jednak to není tak hrozné a jednak trénink či zápas netrvá půl dne, jako když vyrazíte třeba do hor na lyže, prkno, běžky nebo horskou túru. Ne každý si dokáže tento čas představit bez nikotinových sáčků. A to je naprosto v pořádku. Ale jak v tomto období na nikotinové sáčky? 

Nejprve si pojďme říct, že ideální skladovací podmínky pro nikotinové sáčky jsou chlad a trochu vlhko. Nikotinové sáčky tak můžete skladovat třeba v lednici. Víc o tom najdete v našem článku Jak skladovat nikotinové sáčky. Obecně pak sáčkům vadí:

  • sucho
  • teplo
  • mráz

Ano, mezi potenciálními strašáky nikotinových sáčků najdete i mráz. Ale co s tím, když do mrazu prostě někdy musíte? V první řadě si neberte s sebou víc puků, než zvládnete spotřebovat. Ve druhé řadě ponechte nikotinové sáčky ideálně v původním balení. Při užívání nikotinového sáčku otevřete puk jen po nezbytně dlouhou dobu, abyste vyjmuli sáček a vložili do úst. Poté puk opět pečlivě zavřete. Během pobytu venku doporučujeme mít puk umístěný v kapse v některé ze spodních vrstev, aby byl co nejblíže k tělu, respektive co nejméně na přímém mrazu. 

Co když nikotinové sáčky zmrznou?

Pokud se stane, že jste venku v mrazu dlouho nebo své sáčky zapomenete venku, mohou jednoduše zmrznout. Mražené nikotinové sáčky doporučujeme neužívat. Budou tvrdé, špatně tvarovatelné a nebude se z nich uvolňovat chuť. Jakmile se vám to stane, doporučujeme nechat nikotinové sáčky povolit v pokojové teplotě a pak teprve užívat. V tomto případě však neručíme za to, že budou mít nikotinové sáčky správnou chuť. Tu budou mít zejména v případě, že je budete skladovat dle doporučení. 

Užívání nikotinových sáčků v zimě

Při užívání se pro vás jako uživatele sáčků nic nemění ani v zimě. Můžete užívat libovolné množství sáčků způsobem, jak jste zvyklí. A nemělo by se nic stát, ani když budou venku panovat mrazy. 

Co byste si měli odnést z tohoto článku

  • nikotinové sáčky se běžně užívají v zimě (hokej, lyže)
  • základem správné chuti je vhodné skladování - ideální podmínky pro nikotinové sáčky jsou chlad a mírné vlhko
  • sáčkům naopak vadí sucho, teplo a mráz
  • během pobytu v mrazu mějte sáčky uschované v původním balení a v kapse co nejblíže k tělu
  • puk otevírejte pouze po nezbytně dlouhou dobu
  • pokud vám sáčky zmrznou, nechte je povolit v pokojové teplotě
zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce