Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jak skladovat nikotinové sáčky

Jak skladovat nikotinové sáčky

Někdo je vyžvýká do dvou dnů. Sváteční přežvýkavci nikotinových sáčků nebo jednoduše ti, kteří využívají třeba (našich) akcí a nakupují zásoby puků, musí ale řešit správné skladování nikotinových sáčků. To aby požitek z nich byl maximálně uspokojivý a zkrátka přesně takový, jaký má být. Jak skladovat nikotinové sáčky? Přesně takto.

Největším nepřítelem je sucho

Jak jistě víte, nikotinové sáčky jsou v ideálním stavu lehce vlhké, aby co nejlépe uvolňovaly chuť do ústní dutiny. Jakmile je vystavíte přílišnému suchu nebo dokonce slunečnímu záření, budete mít ze sáčků spíš rozinky. A suché sáčky špatně nesou chuť.

jak skladovat nikotinové sáčky

Dá se to ale částečně vyřešit. Vezmete svůj suchý sáček do prstů a lehounce jej pokropte vodou. Případě rozprašovačem. Následně si jej vložíte do úst a chuťově by to mělo být zase ono. Hlavně sáčky nekoupejte. Příliš mokrý sáček jak bláto také není to pravé ořechové. 

Mráz také není kamarád

Nikotinové sáčky jsou oblíbené také mezi hokejisty i jejich fanoušky. Mít puky s sebou na zimáku je tak samo sebou nutnost. A také je to v pořádku. Chládek je ideální pro dlouhotrvající životnost nikotinových sáčků ve své původní podobě. Ne nadarmo můžete skladovat nikotinové sáčky v lednici. Ale do mrazáku je určitě nedávejte. A pokud venku zrovna mrzne, nenechávejte své sáčky na balkoně či za oknem. To by také nedělalo dobrotu.

Otevírat ano, ale nevětrat

Puk se vám bude otevírat nejlépe pravděpodobně pomocí nehtu, kterým oddělíte víko od krabičky. Poté můžete sáček vyjmout. Nenechávejte ale puk se sáčky příliš dlouho otevřený. Hrozilo by jejich vyschutní.

Jak dlouho sáčky vydrží

Trvanlivost nikotinových sáčků je dle platné legislativy rok od data výroby. Právě datum výroby najdete na každém puku s nikotinovými sáčky. Dají se užívat i poté? Ano, záleží ale na jejich stavu. Po roce by se mohla postupně vytratit jejich přirozená vlhkost.

Jak skladovat nikotinové sáčky

Aby vám nikotinové sáčky co nejdéle vydržely, skladujte je ideálně v pokojové a hlavně stálé teplotě bez jejího většího kolísání. Zamezte styku se slunečním zářením, vodou nebo dětskými ručičkami. Puk není hračka. Vyhněte se také mrazu a přílišné vlhkosti. Pokud budete mít pocit, že jsou vaše nikotinové sáčky příliš suché, lehce je pokropte vodou a ihned užívejte. A taky užívejte!

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce