Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Návody

Kam s použitými nikotinovými sáčky?

24.03.2023

Ačkoliv to možná zní jako banalita, ale rozmohl se nám tu takový nešvar. Nikotinové sáčky se válí po zemi v tělocvičnách, na zastávkách, po školách a bůhvíkde ještě. To nedělá dobrou vizitku jednak těm, kteří nikotinové sáčky užívají - zvlášť pokud vás u toho někdo vidí, a jednak samotným nikotinovým sáčkům. Kdo říká, že negativní reklama je taky reklama, tak je to blbost.

více

Jak na nikotinové sáčky v zimě. Zvládnou puky mráz?

22.12.2022

Máte nikotinové sáčky přes zimu někde za oknem? Schovejte je dovnitř. Jak na nikotinové sáčky zimě a co dělat, aby měly pořád tu nejlepší možnou chuť? A dají se vůbec užívat během zimního období? Pojďme se na problematiku nikotinových sáčků v zimě podívat zblízka.

více

Jak skladovat nikotinové sáčky

20.06.2022

Někdo je vyžvýká do dvou dnů. Sváteční přežvýkavci nikotinových sáčků nebo jednoduše ti, kteří využívají třeba (našich) akcí a nakupují zásoby puků, musí ale řešit správné skladování nikotinových sáčků. To aby požitek z nich byl maximálně uspokojivý a zkrátka přesně takový, jaký má být. Jak skladovat nikotinové sáčky? Přesně takto.

více

Průřez příchutí nikotinových sáčků. Jak si vybrat?

10.02.2022

Desítky výrobců a desítky příchutí. Dneska se setkáte s nepřeberným množstvím nikotinových sáčků, sil nikotinu a také příchutí. Člověk aby se v tom vyznal. Proto jsme připravili průřez příchutí a jejich kombinací, aby se vám lépe vybíralo.

více

Jak začít s nikotinovými sáčky?

13.12.2021

Když něco končí, něco jiného naopak začíná. Tak je to ve většině případů vztahu kouření a nikotinových sáčků. Samozřejmě se k nikotinovým sáčkům můžete dostat nejen kvůli kouření. Výhod to má spoustu od diskrétnosti nebo nulového zápachu až po svěží dech. Jak ale na to, kde a čím začít a jak neudělat chybu? Na to jsme se podívali v následujících řádcích.

více

Jak na výběr nikotinových sáčků

15.09.2021

Nikotinové sáčky zažívají v poslední době velký boom. Proto není divu, že je zkouší stále noví a noví lidé. Jenže jak a podle čeho vybrat nikotinové sáčky, abyste s užíváním neskončili ještě dřív, než pořádně začnete?

více

Kolik nikotinových sáčků denně můžu užít?

16.04.2021

Ne každý má s nikotinovými sáčky takové zkušenosti a zároveň ne každý chce znalostí docílit metodou pokus omyl. To samozřejmě chápeme. Tento článek se nebude zabývat rekordy, kolik kdo zvládl užít nikotinových sáčků. Spíš se zaměříme na běžné množství, které lze spotřebovat, aniž by vám případně nebylo do skoku.

více

Jak užívat nikotinové sáčky

15.04.2021

O tom, co jsou to nikotinové sáčky a kde se vzaly, jsme vám rozepsali v našem pilotním článku. Nyní se podíváme na to, jak je užívat tak, aby vše proběhlo ideálně a hladce. Jak si co nejlépe vychutnat nikotinové sáčky? Jsme fresh jako nikdo předtím, tak se podívejte se na náš návod a také přehlednou infografiku.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce