Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jsou nikotinové sáčky levnější než cigarety?

Jsou nikotinové sáčky levnější než cigarety?

Chcete přestat kouřit a hledáte vhodnou alternativu? Nikotinové sáčky jsou jednou z nich. Do svého těla přijmete nikotin, ale zároveň se zbavíte tabáku a všech škodlivých látek, které spolu s ním přijímáte. A navíc z vás nebude cítit pach cigaret, nebudete mít „popelník” v ústech, žluté zuby nebo nedejbože žlutý knír. Ale jsou vlastně nikotinové sáčky levnější?

Kolik utratí kuřák

Samozřejmě každý kuřák vykouří jiné množství cigaret, někdo kouří levnější cigarety, někdo kouří jen u piva apod. Ale abychom to mohli nějak sjednotit a rozumně porovnat, zeptali jsme se pár našich známých, kteří cigarety kouří. Vyšel nám z toho orientační průměr krabička denně. Přesněji řečeno 20 cigaret za 24 hodin. Když to řekneme takhle, zní to celkem hrozivě, co?

Pokud zaokrouhlíme cenu krabičky cigaret a budeme počítat zhruba 100 Kč za krabičku, vyjde kuřáka tento nešvar měsíčně na 3 000 Kč. V případě ročního kouření se pak bavíme o 36 000 Kč. To už je fajn dovolená pro jednoho all inclusive. Samozřejmě to nemusí sedět přesně na koruny, protože takový člověk někdy vykouří více, někdy méně. Ale pro představu to stačí.

Nikotinové sáčky jako levnější alternativa?

Zde opět budeme brát nějaký průměr. Kolik nikotinových sáčků člověk denně může užít, jsme probrali v samostatném článku. Budeme tedy počítat s průměrem 10 sáčků denně. Při průměrné ceně 100 Kč za balení nikotinových sáčků, kde je v průměru 20 sáčků, vás vyjdou nikotinové sáčky oproti cigaretám na polovinu. To máme tedy 50 Kč denně, 1 500 Kč za měsíc a 18 000 Kč ročně. 

K tomu jako bonus svěží dech, bílé zuby a žádný žlutý knír. A samozřejmě to nejhlavnější - žádné škodlivé látky z tabáku. 

Sečteno podtrženo, tady máte tabulku, abyste se v těch hadích počtech neztratili. Není zač.

Váš nešvar Denně Měsíčně Ročně
Kouření 100 Kč 3 000 Kč 36 000 Kč
Nikotinové sáčky 50 Kč 1 500 Kč 18 000 Kč

 

 

A to se vyplatí. Nikotinové sáčky najdete v našem e-shopu. Tak buďte fresh jako nikdo předtím.

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce