Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Nikotinové sáčky a cestování. Vše, co potřebujete vědět

Nikotinové sáčky a cestování. Vše, co potřebujete vědět

Blíží se léto a s ním i cestovní horečka. Množí se nám tu tak dotazy, jak je to s nikotinovými sáčky a cestováním. Dají se koupit v zahraničí? A smí se užívat v letadle? Pojďme se na toto téma společně trochu podívat.

Nikotinové sáčky v letadle

Nikotinové sáčky nejsou cigarety. Ani e-cigarety. To má obrovskou výhodu, že oproti nim smíte nikotinové sáčky ve většině případů užívat i v letadle. To je super zpráva například i pro kuřáky, kteří by jinak delší let bez cigarety nezvládli. Komu navíc při vzletu a přistání zaléhají uši, nemusí kvůli tomu kupovat cucací bonbony. Stačí poslat pod ret nikotinový sáček a žvýkat. Puk s nikotinovými sáčky se vám snadno vejde do kapsy, takže ho můžete mít vždy po ruce. Zároveň je můžete vozit jak v příručním, tak v odbaveném zavazadle.  

Nikotinové sáčky v letadle

Přestože se na nikotinové sáčky v letadle nevážou žádná plošná omezení, doporučujeme se pro jistotu vždy informovat u vaší aerolinky, případně také na letišti v dané zemi. Mohlo by se stát, že vám je letištní kontrola zabaví z podezření, že jde o něco jiného než o nikotinové sáčky. 

Koupím je i v zahraničí?

Záleží, kam cestujete. Například nikotinové sáčky VELO jsou poměrně globální značkou. Můžete je tak pořídit na různých místech Evropy. Nikotinové sáčky SNATCH a DOPE jsou, jak jistě víte, české výroby. Seženete je tedy primárně u nás. Dají se ale pořídit také v Německu. Nebo si je z některých zahraničních e-shopů můžete objednat s doručením po celé Evropě. Pokud neřešíte značky, v Evropě si poradíte koupí místních nikotinových sáčků. V případě, že se chystáte na jiný kontinent, doporučujeme vám prostudovat si, jak je to s nikotinovými sáčky v dané zemi. Abyste nebyli překvapeni a nemuseli na rychlo řešit jinou alternativu.

Pozor na množství

Pokud někam jedete na delší dobu a zároveň máte obrovskou spotřebu nikotinových sáčků, dejte pozor na množství, které s sebou vezete. V případě přílišného množství byste nemuseli uniknout pozornosti celníků, kteří by po vás mohli požadovat clo kvůli podezření z obchodování s nikotinovými sáčky. V řadě duty free shopů na letišti najdete trafiky, kde si můžete zpravidla zakoupit i nikotinové sáčky. 

Nikotinové sáčky Snatch v letadle

No a když nedáte dopustit na svou oblíbenou značku či příchuť, máme tu pro vás jednoduchý návod. Běžný uživatel spotřebuje zhruba 10 sáčků denně, což je ve většině případů půlka puku. To vychází, že máte tak 1 puk na 2 dny. Na týden vám s sebou tedy stačí 4 puky až až, na 14 dní pak 7. Více jak 10 puků bychom s sebou asi netahali. Abyste pak neměli zavazadlo zvlášť jen na nikotinové sáčky. 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce