Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Kam s použitými nikotinovými sáčky?

Kam s použitými nikotinovými sáčky?

Ačkoliv to možná zní jako banalita, ale rozmohl se nám tu takový nešvar. Nikotinové sáčky se válí po zemi v tělocvičnách, na zastávkách, po školách a bůhvíkde ještě. To nedělá dobrou vizitku jednak těm, kteří nikotinové sáčky užívají - zvlášť pokud vás u toho někdo vidí, a jednak samotným nikotinovým sáčkům. Kdo říká, že negativní reklama je taky reklama, tak je to blbost.

30 minut a je po sáčku

Nikotinové sáčky mají poměrně krátkou životnost. Tedy pokud se bavíme o samotném užívání. Co se týče normální životnosti, tak tu definuje legislativa. Na obalu puku najdete datum, které znamená datum výroby. Spotřebovat byste sáčky měli do roka od data výroby. Samozřejmě se životnost může lišit v závislosti na skladování. Ale o tom jsme vám psali v jiných článcích, které si můžete v tomto odstavci rozkliknout. 

Nikotinové sáčky se užívají zhruba 30 minut. Tedy do té doby, než z nich vyprchá chuť. Když už ani desáté skousnutí nevyprodukují ani kapku šťávy, přišel jejich konec. Poté je čas se jich zbavit. Ale jak?

Kam tedy s použitými nikotinovými sáčky

Nikotinové sáčky nejsou žádný nebezpečný odpad. Není nutné vymýšlet nějaký speciální druh likvidace. Je to poměrně jednoduché. Jakmile dožvýkáte svůj oblíbený nikotinový sáček, vyjměte ho z úst a vhoďte ho rovnou do koše se směsným odpadem, nikoliv se směšným. Směšní jsou lidé, kteří to hážou všude okolo. Nikotinový sáček není vajgl a ani ty nepatří na zem.

Nikotinové sáčky Snatch

Skrytá přihrádka jako řešení

Nicméně máme řešení i v případě, že se ve vašem dosahu nenachází žádný koš. Puk obsahuje pod víčkem skrytou přihrádku na použité nikotinové sáčky. Takže po dožvýkání je můžete umístit přímo tam. Pár se jich tam vejde. A až budete mít v dosahu odpadkový koš, přihrádku vysypete tam. Není nic jednoduššího. 

Odhazování nikotinových sáčků na zem není nic pěkného. A prostředí kolem nás bychom si měli dělat hezké. 

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce