Šťavnatá novinka ze stáje DXPE: Melon

Šťavnatá novinka ze stáje DXPE: Melon

V posledních dnech jste si mohli na našem e-shopu, ale i všude na internetu včetně sociálních sítí všimnout, že se děje něco šťavnatého. Nikotinové sáčky Dope rozšířili svůj arzenál o novou příchuť. DXPE Melon. Pojďme si ji trochu představit.

Nikotinové sáčky Dope Melon 16 mg 

„Vzali jsme meloun a vymačkali jsme z něj maximum šťávy. Do toho jsme přidali optimální množství nikotinu 16 mg. Při užívání nikotinových sáčků Dope Melon se můžete těšit na šťavnatou chuť, která se krásně rozvíjí po patře,” nechal se slyšet český výrobce nikotinových sáčků DXPE společnost DanCzek. 

Nikotinové sáčky Dope Melon jsou výsledkem neúnavné práce značky DXPE, která kromě klasických příchutí přichází s jednou exkluzivitou za druhou. Můžete si vzpomenout na jednu z prvních příchutí Ice Mango. Následovala pak další zajímavá příchuť Lime Smash. Dosavadní poslední novinkou ze stáje DXPE byla padesátka: Dope Freeze 50 mg - nejsilnější nikotinové sáčky široko daleko.

Parametry nikotinových sáčků Dope Melon 16 mg

Abyste věděli, do čeho jdete, připravili jsme si pro vás ještě parametry těchto nikotinových sáčků. 

  • v balení najdete přesně 22
  • optimální obsah nikotinu: 16 mg/g
  • výrobcem je DanCzek - česká firma
  • jedinečná příchuť: melounová šťáva
  • doporučujeme zejména pro pokročilé uživatele

Jdete do nich? Aby ne

Naši exkluzivní šťavnatou novinku nikotinové sáčky Dope Melon si můžete rovnou vychutnat v rámci jedné z našich parádních výhodných akcí. Tou klasickou, jak jste u nás zvyklí, je akce 1+1 puk Dope Melon ZDARMA. Ale pokud nechcete na vyzkoušení rovnou dva celé puky, můžete využít naši parádní akci, kdy od nás obdržíte puk nikotinových sáčků Dope Melon ZDARMA při nákupu nad 1 200 Kč

Sáhněte po melounu. Zkuste nový meloun a zažijete chuť nekompromisních nikotinových sáčků, které tu ještě nebyly. Protože tolik šťavnaté dužiny jste v ústech ještě neměli. 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce