Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Výroba nikotinových sáčků

Kolik lidí zvládne vyrobit 20 000 nikotinových sáčků denně?

06.07.2023

Psal se rok 2020, když to začalo. V ČR vznikla první výroba nikotinových sáčků široko daleko. Pro zajímavost nejblíže byste museli do další výroby do Maďarska, kde se vyrábí sáčky značky Velo. Další výroby najdete především v kolébce nikotinových sáčků, kterou je bezesporu Skandinávie. Ale zpátky do Teplic. Kolik lidí je vlastně potřeba pro výrobu 20 000 nikotinových sáčků za den? A jak dlouho trvá vyrobit 1 puk? Tento díl bude především o zajímavých číslech. 

více

Jak se vyrábějí nikotinové sáčky Dope a Snatch

08.06.2023

V minulém díle jste viděli, že se nikotinové sáčky Snatch a Dope vyrábějí od samého základu, tedy nikoliv z předpřipravených směsí, jako to dělá celá řada výrobců. Nyní se podíváme na samotnou výrobu sáčků krok po kroku. První kroky jsme si řekli v předchozích dílech, tak je nyní jen zrekapitulujeme a poté se přesuneme přímo do výrobní haly.

více

Žádné premixy. Nikotinové sáčky Snatch a Dope se vyrábějí od píky

23.05.2023

V ČR existuje pouze jedna výrobna nikotinových sáčků. Byli jsme tam a víme, jak se nikotinové sáčky vyrábí. Na rozdíl od jiných výrobců se nikotinové sáčky Snatch a Dope vyrábí od těch nejzákladnějších surovin. Pojďme se společně podívat, jak celý proces míchání jednotlivých surovin probíhá krok po kroku.

více

Kde se vyrábějí nikotinové sáčky? Jediná výroba v ČR

10.05.2023

Nikotinové sáčky nemají dlouhou historii. A v ČR vůbec ne. Existuje tu totiž pouze jedna výroba nikotinových sáčků. Kdy začala výroba, kde ji najdete a jak to tam vlastně vypadá? Pojďte se s námi podívat. 

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce