Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Zajímavost

Nikotinové sáčky v práci a efektivita. Jak to je?

20.09.2022

Říkat, že nikotinové sáčky vám v práci pomohou k lepší efektivitě, je zavádějící a nepřesné. Ale za určitých podmínek na tom něco pravdy bude. Zejména pak pokud přecházíte z cigaret na nikotinové sáčky. Jak může užívání nikotinu ovlivnit vaši pracovní efektivitu?

více

Co jste o nikotinových sáčcích možná nevěděli

18.05.2022

I když nejsou nikotinové sáčky na světě žádnou velkou novinkou, pořád existují informace, které vám mohly uniknout. Rozhodli jsme se tedy dát všechny užitečné informace a další zajímavosti pěkně na hromadu do jednoho článku. Přečtěte si, co jste o nikotinových sáčcích možná nevěděli.

více

Jak je to s nikotinovými sáčky a zuby? A co další účinky?

24.02.2022

Nikotinové sáčky slouží jako alternativa zdraví škodlivých tabákových výrobků. Nejčastěji po nich sáhnou lidé, kteří chtějí skoncovat s kouřením, případně lidé, kteří dosud užívali žvýkací tabák nebo snus. V souvislosti s tím ale občas mají obavy, zda to nebude jen „z bláta do louže”. Jsou nikotinové sáčky tou nejzdravější alternativou? Jak je to s barevným zubů? A co další nežádoucí účinky?

více

Kuriózní způsoby užívání nikotinových sáčků

18.01.2022

Ve Skandinávii je poměrně rušno. Z těchto severských zemí pochází snus a potažmo i první nikotinové sáčky, odkud se postupně hojně rozšířili do celého světa. Momentálně zažíváme opravdový boom nikotinových sáčků. Nicméně Skandinávie je zatím tou největší velmocí nikotinových sáčků, o čemž svědčí i to, že se najdou tací, které napadne vložit si nikotinový sáček do námi nepředstavitelných míst na těle. Předem vám výrazně doporučujeme žádný z následujících způsobů nezkoušet.

více

Co je to nikotinový kick?

17.12.2021

Můžete se setkat také s názvem nikotinový buzz a týká se nejen nikotinových sáčků, ale i dalších produktů s nikotinem, jako jsou cigarety, e-cigarety nebo například žvýkací tabák. Co je to nikotinový kick, jak se projevuje a jak se ho zbavit? Na to jsme se podívali v následujících řádcích.

více

Jaké účinky má nikotin v nikotinových sáčcích

12.10.2021

Nikotinové sáčky patří mezi vítané alternativy při odvykání kouření. Neprodukují žádný zápach, dým, nežlutí zuby ani knír, a jsou tak při užívání ke svému okolí naprosto diskrétní. Navíc obsahují různé množství nikotinu, čímž lze příjem nikotinu regulovat až snížit na úplné minimum. A nikotin je přesně to, na co se zaměříme v tomto článku. Na kolik je škodlivý a jaké účinky má v nikotinových sáčcích?

více

Komu vděčíme za nikotinové sáčky?

05.08.2021

Za nikotinové sáčky musíme jednoznačně poděkovat Švédům. Do historie vzniku sáčků lehce zasáhly i jiné státy, ale skandinávská země si beze studu a falešné skromnosti může připsat hlavní zásluhy. Přesvědčte se sami.

více

Nahlédněte pod pokličku nikotinových sáčků

14.07.2021

Zkoumáte složení nikotinových sáčků a jde vám z těch éček hlava kolem? Už nemusí. Přinášíme vám přehled látek, které mohou sáčky obsahovat, a vysvětlení, co které E znamená. Ať víte, na čem jste.

více

Jsou nikotinové sáčky levnější než cigarety?

16.04.2021

Chcete přestat kouřit a hledáte vhodnou alternativu? Nikotinové sáčky jsou jednou z nich. Do svého těla přijmete nikotin, ale zároveň se zbavíte tabáku a všech škodlivých látek, které spolu s ním přijímáte. A navíc z vás nebude cítit pach cigaret, nebudete mít „popelník” v ústech, žluté zuby nebo nedejbože žlutý knír. Ale jsou vlastně nikotinové sáčky levnější?

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce