Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Made in CZ: Jaké nikotinové sáčky se vyrábějí v Česku?

Made in CZ: Jaké nikotinové sáčky se vyrábějí v Česku?

Zlaté české ručičky. Nejen že se to říká, ale zpravidla to také platí. Nikotinové sáčky pocházejí ze Švédska. To je jasné. Vyrábějí se po celém světě. To také dává smysl. Ale co my? Vyrábějí se nějaké nikotinové sáčky vůbec v Česku? Jasně že jo. Pojďme se na ně podívat.

Začalo to ve Švédsku

Pokud se podíváme hodně do historie, nikotinové sáčky jsou takový beztabákový snus. Klasický snus hledejte ve Švédsku, kde místní farmáři vynalezli způsob míchání tabákových listů se solí a vodou v mlýncích na kávu. Přistěhovalci pak exportovali snus do USA, kde se do té doby žvýkal sušený tabák. V 19. století tak zažíval snus opravdový boom, ve Švédsku i v Americe. 

Nikotinové sáčky DOPE

Ale to pořád nejsou nikotinové sáčky. Musíme se přesunout do 21. století zpět do Švédska, kde firma Swedish Match zahájila proces vývoje zcela nového, bezdýmného a beztabákového produktu - nikotinových sáčků.Ty místo tabáku obsahují eukalyptus, celulózová vlákna z borovice, aromatické látky a samozřejmě nikotin. Zbytek story znáte. Nikotinové sáčky se dostaly do celého světa, ČR nevyjímaje. Ale jaké nikotinové sáčky se vyrábí v ČR?

Nikotinové sáčky DOPE

Udělali jsme si rešerši a ryze české nikotinové sáčky máme jen dvoje. Prvními z nich jsou sáčky DOPE. Nikotinové sáčky DOPE vyrábí česká firma DanCzek pod odborným dohledem podle nejpřísnějších podmínek, podle nejnovější technologie a z nejkvalitnějších surovin. Výsledkem jsou klasické a také jedinečné příchutě, které na trhu s nikotinovými sáčky rozhodně chyběly. 

Nikotinové sáčky SNATCH

Také nikotinové sáčky SNATCH pocházejí z výroby zlatých českých ručiček. Značka SNATCH byla vytvořena s cílem posílit domácí trh s nikotinovými sáčky, které se stávají čím dál oblíbenějším netabákovým výrobkem. Nikotinové sáčky SNATCH také vyrábí česká společnost DanCzek, jedná se tak o bratra sáčků DOPE. Výsledkem dlouhodobého výzkumu a vývoje v nejpřísnějších podmínkách je několik exkluzivních příchutí v různých silách nikotinu, které se neustále vyvíjejí a doplňují. 

Obě značky najdete exkluzivně v našem e-shopu nicomania.cz a ve všech trafikách po celé České republice. Navíc si jen u nás můžete pravidelně vychutnat nejrůznější akce jako 1+1 puk zdarma a podobně. 

Co byste si měli odnést z tohoto článku

  • nikotinové sáčky vznikly jako alternativa ze snusu
  • jejich původ hledejte ve Švédsku
  • v ČR nikotinové sáčky vyrábějí dvě značky Snatch a DOPE
  • obě značky najdete v našem e-shopu nicomania.cz
zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce