Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků

Nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků

Mentolové, ovocné, kombinované, klasické slané… Jaké jsou nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků podle našich zákazníků? Zabrousili jsme trochu do statistik oblíbenosti příchutí nikotinových sáčků na e-shopu nicomania.cz a vybrousili jsme pro vás následující výběr.

Jak jsme vybírali nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků

Při výběru nejpopulárnějších příchutí jsme se zaměřili na celou prodejní historii nikotinových sáčků na nicomania.cz. Chtěli jsme být fér a neorientovat se pouze podle nějakého konkrétního období jako minulý rok apod. Také jsme nebrali v potaz sílu nikotinu. Spousta příchutí má několik nikotinových variant. Pod každou příchuť jsme tedy zařadili všechny jejich nikotinové varianty. Výsledkem je žebříček nejpopulárnějších příchutí nikotinových sáčků podle našich zákazníků. 

Na prvním místě klasické slané

Na prvním místě stará dobrá klasika. Mrazivé příchutě na slaném základu připomínající žvýkací tabák. Přesně jako alternativa tohoto produktu vznikly také nikotinové sáčky. A je vidět, že prvotnímu záměru a prvotním chutím holdují i naši zákazníci. Výsadou těchto mrazivých příchutí na slaném základu je také síla nikotinu. Tyto nikotinové sáčky patří mezi ty nejsilnější. Jejich síla se pohybuje mezi 16 až 50 mg nikotinu na gram sáčku. 

Mezi nejoblíbenější nikotinové sáčky těchto příchutí patří Dope Freeze včetně nejnovější “Padesátky”, pak například Snatch Frozen, Velo X-Freeze nebo třeba Pablo X-Ice Cold. 

Mentolová jízda na místě druhém

Velkým benefitem nikotinových sáčků s příchutí máty a mentolu je svěží dech. A z toho právě tyto svěží příchutě těží. I proto se umístily mezi nejoblíbenějšími příchutěmi na druhém místě. Zpravidla nemusí být tak nikotinově silné, zato je zde dbáno na opravdový mentolový zážitek. 

Patří sem například oblíbené nikotinové sáčky Doppe Ice Cool, Snatch Arctic Mint, Velo Ice Cool, Thunder Cool Mint a další. 

Na místě třetím se velebí citrusy

Možná trochu překvapivě na třetím místě co do oblíbenosti mají citrusové nikotinové sáčky. Obrovský podíl na tom mají nikotinové sáčky Dope Lime Smash s příchutí limetky. Na první dobrou bychom čekali, že citrusy předskočí třeba lesní ovoce, ale není tomu tak. 

Mezi další citrusové nikotinové sáčky patří oblíbené Snatch Citrus nebo Zyn Citrus Extra Strong.

Bramborová příčka patří lesnímu i dalšímu ovoci

Ještě před lesním ovocem je jsou velmi oblíbené sáčky Dope Ice Mango. Ale jelikož se jedná o unikát svého druhu, dali jsme ho dohromady do kategorie s lesním ovocem. Lesní ovoce je hned za ledovým mangem. Nutno dodat, že i lesní plody mají vždy mentolový dojezd. Konkrétně se jedná například o nikotinové sáčky Snatch Forest Fruits nebo Velo Berry Frost.

Alternativní příchutě

Neradi bychom opomenuli i alternativní příchutě nikotinových sáčků. I když jejich prodeje jsou v porovnání s ostatními nižší, pořád nejsou zanedbatelné. Řeč je například o exkluzivní příchuti nikotinových sáčků Snarch Chilli Mint, které jsou svěží a zároveň trochu ostré. Nemějte strach, dá se to na pohodu přežít a je to fakt jízda. Doporučujeme vyzkoušet. Za zmínku stojí rovněž nikotinové sáčky Zyn Espressino. Kdo jako bývalý kuřák nedal dopustit na spojení káva a cigárko, bude mít trochu deja vu.

Co byste si měli odnést z tohoto článku

  • nejoblíbenější příchutí našich zákazníků je bezesporu mrazivá na slaném základu - tyto příchutě se vyznačují výraznou silou nikotinu
  • na druhém místě se pak objevily mentolové příchutě, které vám dodají svěží dech
  • na třetím místě pak překvapivě citrusy, které určitě stojí za vyzkoušení
  • bramborovou medaili si vzaly příchutě s lesním ovocem a mangem
  • nakonec je třeba zmínit i alternativní příchutě, kde najdete chilli nebo kávu
zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce