Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Rady a tipy

Nikotinové sáčky a rovnátka. Ano, či ne?

08.04.2022

Čas od času se u nás objevují vtipné i věcné dotazy na užívání nikotinových sáčků. Posledně jsme se věnovali užívání nikotinových sáčků v těhotenství, nyní přišla řada na trochu jiný dotaz. A tím je užívání nikotinových sáčků a rovnátek. Je to možné? Je to v pořádku? Pojďme si to rozebrat.

více

Nikotinové sáčky v těhotenství

22.03.2022

Snad každý ví, že by těhotné ženy neměly kouřit cigarety, protože kouření je pro plod i pro matku devastující po celou dobu těhotenství. Tabákový kouř obsahuje nespočet škodlivin, které působí negativně na naše zdraví. Jak je to ale s nikotinovými sáčky v těhotenství?

více

Je užívání nikotinových sáčků levnější než kouření?

26.11.2021

Nikotinové sáčky jsou nejen alternativou žvýkacího tabáku, ale ve výsledku alternativou i k cigaretám. Protože nikotin is the point. S nikotinovými sáčky nejen že neužíváte škodlivé látky obsažené v tabáku, nemluvě o vdechování škodlivých látek při jeho spalování, ale můžete rovněž regulovat příjem nikotinu. A to zvolením vybrané síly nikotinových sáčků nebo užitím určitého počtu. Nás nyní ale zajímá finanční stránka věci. Jak si nikotinové sáčky vedou oproti cigaretám, potažmo zahřívánému tabáku?

více

Nikotinové sáčky a datum spotřeby. Mohou být sáčky prošlé?

11.11.2021

Mohou být nikotinové sáčky prošlé? Jaká je jejich životnost a jak je skladovat, aby se z nich nevytratila parádní chuť? A co může ovlivnit jejich chuť a životnost? Najdete na nich vůbec datum spotřeby? Spousta otázek, ale na všechny otázky týkající se spotřeby nikotinových sáčků máme odpovědi. Tady jsou.

více

Jak se vyznat v silách nikotinu sáčků Dope a Snatch?

02.09.2021

Jak jste si jistě všimli, rozšířili jsme řady našich nikotinových sáčků Dope a Snatch o nové síly nikotinu. Zprvu jsme měli všechny příchutě pouze v jedné síle. Nyní mají některé příchutě i tři různé síly. Jejich značení se však mezi různými výrobci liší. Pojďme si vysvětlit, jak je to u nás. A nebojte, žádné původní síly jsme nepředělali. Jen jsme přidali další.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce