Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Blog

Pořádná dávka nikotinového blogu. Články o nikotinových sáčcích, žvýkacím tabáku a vychytávkách pro ještě lepší zážitky. 

Nikotinové sáčky a sport. Ano, či ne?

07.10.2022

Pod pojmem sportovec si představíme disciplinovaného člověka s precizní životosprávou. Ale ne vždy tomu je tak. Zvlášť pokud jde o rekreační sport. Ale i do profesionálního sportu proniká celá řada nešvarů, ať už se bavíme o žvýkačkách, šňupacím tabáku, čichání čpavku nebo třeba žvýkacím tabáku. Jak jsou na tom nikotinové sáčky a sport?

více

Nikotinové sáčky v práci a efektivita. Jak to je?

20.09.2022

Říkat, že nikotinové sáčky vám v práci pomohou k lepší efektivitě, je zavádějící a nepřesné. Ale za určitých podmínek na tom něco pravdy bude. Zejména pak pokud přecházíte z cigaret na nikotinové sáčky. Jak může užívání nikotinu ovlivnit vaši pracovní efektivitu?

více

Proč neužívat nikotinové sáčky před spaním

09.09.2022

Večerní pohoda, chill, pomalu se chystáte na kutě a šup, pošlete tam nikotinový sáček. Chyba. Samozřejmě každý má své zvyky a rituály, ale nikotinové sáčky a spánek spolu dohromady moc nejdou. Pojďme se společně podívat na to, proč byste si neměli dávat nikotinové sáčky těsně před spaním.

více

Co když spolknu nikotinový sáček?

17.08.2022

Může se stát, že omylem spolknete nikotinový sáček. Jak špatné to je a co vám hrozí? Co byste měli v tu chvíli udělat a čemu byste se měli naopak vyvarovat? Na problematiku spolknutí nikotinového sáčku jsme se podívali v následujících řádcích tohoto článku.

více

Legislativa chce poslat nikotinové sáčky k ledu

05.08.2022

Ministerstvo zdravotnictví má spadeno na nikotinové sáčky. Návrh vyhlášky už má úřad na stole. Omezit chtějí obsah nikotinu, počet sáčků v balení, dále upravit vzhled balení, velikost sáčků, ale i další vlastnosti nikotinových sáčků. Primárním cílem je zamezit prodeji nikotinových sáčků dětem. Jaká konkrétní omezení vyhláška nařizuje? Pojďme se na to mrknout.

více

Užívání nikotinových sáčků vs nachlazení. Je to OK?

20.07.2022

Jasně, léto je v plném proudu, ale i tak se v tomto období nevyhneme nachlazení (třeba z klimošky), chřipce, angíně nebo třeba covidu. To nás donutilo zamyslet se nad tím, zda je vlastně v pohodě při některém z těchto onemocnění žvýkat nikotinové sáčky. Co myslíte? Pojďme se na to trochu podívat.

více

#SNATCHLETO: Vyhrajte reprák od Sony, Niceboye a další ceny s nikotinovými sáčky SNATCH

13.07.2022

Léto je v plném proudu. To znamená nespočet hudebních festivalů, letních parties, grilovaček, výletů, dovolených a setkání s přáteli. Samozřejmě ruku v ruce s nikotinovými sáčky Snatch. A proto pro vás máme parádní soutěž s opravdu jednoduchými pravidly. Ready? Jdeme na to.

více

Nikotinové sáčky a děti - V žádném případě!

29.06.2022

Pojďme se nyní trochu zaměřit na prevenci. Nikotinové sáčky rozhodně nepatří do rukou dětem. To už sám o sobě napovídá fakt, že jsou nikotinové sáčky prodejné pouze osobám starším 18 let. Jenže děti zkouší ledacos, v poslední době nikotinové sáčky nevyjímaje. Jak se postarat o to, aby se nedostaly do rukou dětem, a jak to případně odhalit?

více

Jak skladovat nikotinové sáčky

20.06.2022

Někdo je vyžvýká do dvou dnů. Sváteční přežvýkavci nikotinových sáčků nebo jednoduše ti, kteří využívají třeba (našich) akcí a nakupují zásoby puků, musí ale řešit správné skladování nikotinových sáčků. To aby požitek z nich byl maximálně uspokojivý a zkrátka přesně takový, jaký má být. Jak skladovat nikotinové sáčky? Přesně takto.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce