Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Průřez příchutí nikotinových sáčků. Jak si vybrat?

Průřez příchutí nikotinových sáčků. Jak si vybrat?

Desítky výrobců a desítky příchutí. Dneska se setkáte s nepřeberným množstvím nikotinových sáčků, sil nikotinu a také příchutí. Člověk aby se v tom vyznal. Proto jsme připravili průřez příchutí a jejich kombinací, aby se vám lépe vybíralo.

Jak přistupovat k výběru příchutě

Pokud patříte mezi zkušené uživatele, můžete tento odstavec rovnou přeskočit. Ale jestli patříte mezi začínající uživatele nikotinových sáčků, pozorně čtěte. Než skočíte rovnou na výběr příchutě, měli byste si nejprve na rovinu říct, s jakým účelem a také očekáváním se chystáte užívat nikotinové sáčky. Pro někoho je to čistě nikotinová záležitost, kdy chce jednoduše potlačit chuť na cigaretu, dodat svému tělu potřebnou dávku nikotinu a nesmrdět u toho jako houmlesák. 

S tím jde do toho většina začínajících uživatelů. Protože co si budeme nalhávat, nikotin is the point. Nicméně proč si to rovnou nezpříjemnit, že? A tak se dá užívání nikotinových sáčků celkem zpestřit. Můžete si následně vybrat, zda chcete svěží dech, zamslat si sladké, poslat tam pořádný slaný kopanec nebo trochu zaexperimentovat. Nebo od všeho trochu. To totiž nikotinové sáčky fakt umí.

Pro svěží dech

S trochou nadsázky se výrobci nikotinových sáčků inspirovali u výrobců žvýkaček. Proč lidé žvýkají žvýkačky? Zpravidla kvůli svěžímu dechu. A pak také samozřejmě kvůli zahnání nervozity, stresu a tak dále. Ale to podstatné je onen svěží dech, kde hraje hlavní roli máta, mentol, eukalyptus a další fresh ingredience. O této skupině nikotinových sáčků se můžeme bavit jako o mentolových. 

Nikotinové sáčky mentolové příchutě

Podle složky, která v sáčcích převažuje, mohou některé chutnat trochu do sladka a jiné zase lehce zaštípat. Tuhle skupinu nikotinových sáčků poznáte jednak hned podle obalu, kdy většina z nich je designována do tónů bílých, šedých či modrých odstínů připomínající led, sníh či vítr. Ale také najdete v jejich přívlastkových jménech slova jako mentol, mint, cool, cold, ice, fresh, frosted, freeze, frozen a další slova, která se týkají mrazení, ledu, chlazení a dalších ekvivalentů svěžesti. 

Výhodou je, že se tyto svěží chutě dají skvěle kombinovat například s ovocem, nejčastěji pak s lesními plody nebo exotickým ovocem. Výsledkem jsou svěží příchutě se sladkými tóny ovoce. A to pak hned nabírá nové grády.

Zamlsáme?

Už jsme to ovoce nakousli a je pěkně šťavnaté. Ovoce je dalším prvkem, na který sází domácí i světoví výrobci nikotinových sáčků. Nejčastěji se můžete setkat se zmíněným lesním ovocem, jako jsou borůvky, lesní maliny nebo jahody. Dále můžete narazit na exotické ovoce, jako je mango, a samostatnou kapitolou jsou samozřejmě citrusové plody. Leckdo může mít pocit, že zkušenost s citrusovými nikotinovými sáčky bude jako kousnout do citronu, ale tak to rozhodně není. Vyjma citronu si představte i další citrusy, jako je limetka, mandarinky, pomeranče nebo pomelo, vezměte z nich veškerou sladkost a vůni a nacpěte je do nikotinových sáčků. Čekejte opravdu sladkou a šťavnatou jízdu, žádné kyselé žížaly z večerky. 

Experimento grande

Pak je jistě mezi vámi skupina lidí, kteří rádi experimentují. Ve všem. Přesně na ty z vás se zaměřil například český výrobce nikotinových sáčků Snatch, který do svého portfolia na konci loňského roku přidal exkluzivní příchuť Chilli Mint. Ano, čtete správně. Konkrétně jde o jedny z nejpálivějších chilli papriček Carolina Reaper, které jsou ještě díky mátě pozvednuty na fresh úroveň. Je to jízda.

Na straně druhé by vás mohla bavit příchuť Espressino od výrobce Zyn, kde najdete chuť čerstvě pražené kávy s tóny čokolády, nugátu a vanilky. Rozhodně máte z čeho vybírat.

Nikotinové sáčky Snatch Chilli Mint

Slaný kopanec

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na ty, kteří chtějí pořádný nikotinový kopanec. Přesně proto jsou ty nejsilnější nikotinové sáčky jako dělané. Zpravidla mají možná o trochu méně chuti, ale o to více nikotinu. Ty nejsilnější mají okolo 30 mg nikotinu na gram sáčku. Pro nezkušené uživatele je to nikotinové K.O. 

Máte vybráno? Máte vyhráno

Doporučujeme vám nezůstat u jedné příchutě. Dříve či později vás stejně přestane bavit. Zkoušejte, objevujte. A když ochutnáte všechno, mějte na paměti, že výrobci nikotinových sáčků mezitím pracují na nových příchutích, aby vaše chuťové buňky znovu zaplesaly.

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce