Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Blog

Pořádná dávka nikotinového blogu. Články o nikotinových sáčcích, žvýkacím tabáku a vychytávkách pro ještě lepší zážitky. 

Daňové prázdniny pro nikotinové sáčky pravděpodobně skončí. Co to znamená?

13.07.2023

Fialova vláda připravila takzvaný konsolidační balíček. Jeho obsah se také týká zdanění dosud nezdaněných nikotinových sáčků. Pokud balíček projde, čeká nikotinové sáčky zdražení. Jak citelné to bude a co to všechno znamená?

více

Kolik lidí zvládne vyrobit 20 000 nikotinových sáčků denně?

06.07.2023

Psal se rok 2020, když to začalo. V ČR vznikla první výroba nikotinových sáčků široko daleko. Pro zajímavost nejblíže byste museli do další výroby do Maďarska, kde se vyrábí sáčky značky Velo. Další výroby najdete především v kolébce nikotinových sáčků, kterou je bezesporu Skandinávie. Ale zpátky do Teplic. Kolik lidí je vlastně potřeba pro výrobu 20 000 nikotinových sáčků za den? A jak dlouho trvá vyrobit 1 puk? Tento díl bude především o zajímavých číslech. 

více

Jak se vyrábějí nikotinové sáčky Dope a Snatch

08.06.2023

V minulém díle jste viděli, že se nikotinové sáčky Snatch a Dope vyrábějí od samého základu, tedy nikoliv z předpřipravených směsí, jako to dělá celá řada výrobců. Nyní se podíváme na samotnou výrobu sáčků krok po kroku. První kroky jsme si řekli v předchozích dílech, tak je nyní jen zrekapitulujeme a poté se přesuneme přímo do výrobní haly.

více

Žádné premixy. Nikotinové sáčky Snatch a Dope se vyrábějí od píky

23.05.2023

V ČR existuje pouze jedna výrobna nikotinových sáčků. Byli jsme tam a víme, jak se nikotinové sáčky vyrábí. Na rozdíl od jiných výrobců se nikotinové sáčky Snatch a Dope vyrábí od těch nejzákladnějších surovin. Pojďme se společně podívat, jak celý proces míchání jednotlivých surovin probíhá krok po kroku.

více

Kde se vyrábějí nikotinové sáčky? Jediná výroba v ČR

10.05.2023

Nikotinové sáčky nemají dlouhou historii. A v ČR vůbec ne. Existuje tu totiž pouze jedna výroba nikotinových sáčků. Kdy začala výroba, kde ji najdete a jak to tam vlastně vypadá? Pojďte se s námi podívat. 

více

Šťavnatá novinka ze stáje DXPE: Melon

04.04.2023

V posledních dnech jste si mohli na našem e-shopu, ale i všude na internetu včetně sociálních sítí všimnout, že se děje něco šťavnatého. Nikotinové sáčky Dope rozšířili svůj arzenál o novou příchuť. DXPE Melon. Pojďme si ji trochu představit.

více

Graffiti na památkách v Brně vyčísleny na 0 Kč. Jak to? Je za tím DXPE

31.03.2023

Na začátku března se v památkové zóně v Brně objevila na zdech graffiti. Škoda byla vyčíslena na 0 Kč, protože do rána hned zmizela. A navíc vše bylo kompletně legální. Jak je to možné? Je za tím DXPE ve spolupráci s umělcem Michala Škapy. 

více

Kam s použitými nikotinovými sáčky?

24.03.2023

Ačkoliv to možná zní jako banalita, ale rozmohl se nám tu takový nešvar. Nikotinové sáčky se válí po zemi v tělocvičnách, na zastávkách, po školách a bůhvíkde ještě. To nedělá dobrou vizitku jednak těm, kteří nikotinové sáčky užívají - zvlášť pokud vás u toho někdo vidí, a jednak samotným nikotinovým sáčkům. Kdo říká, že negativní reklama je taky reklama, tak je to blbost.

více

Nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků

17.02.2023

Mentolové, ovocné, kombinované, klasické slané… Jaké jsou nejpopulárnější příchutě nikotinových sáčků podle našich zákazníků? Zabrousili jsme trochu do statistik oblíbenosti příchutí nikotinových sáčků na e-shopu nicomania.cz a vybrousili jsme pro vás následující výběr.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce