Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Blog

Pořádná dávka nikotinového blogu. Články o nikotinových sáčcích, žvýkacím tabáku a vychytávkách pro ještě lepší zážitky. 

Made in CZ: Jaké nikotinové sáčky se vyrábějí v Česku?

03.02.2023

Zlaté české ručičky. Nejen že se to říká, ale zpravidla to také platí. Nikotinové sáčky pocházejí ze Švédska. To je jasné. Vyrábějí se po celém světě. To také dává smysl. Ale co my? Vyrábějí se nějaké nikotinové sáčky vůbec v Česku? Jasně že jo. Pojďme se na ně podívat.

více

Nejprodávanější nikotinové sáčky roku 2022 na nicomania.cz

18.01.2023

Nikotinové sáčky zažívají velký boom. Není divu, patří totiž mezi nejoblíbenější alternativy kouření a dalších tabákových výrobků. Které nikotinové sáčky patří mezi nejoblíbenější u našich zákazníků? Podívejte se na náš žebříček nejprodávanějších nikotinových sáčků za rok 2022.

více

Jaký je rozdíl mezi nikotinovými sáčky a žvýkacím tabákem?

04.01.2023

Velký. Přestože balení a samotné sáčky vypadají na první pohled velmi podobně, jedná se zcela o jiné produkty. Takže neházejme všechny do jednoho sáčku. Žvýkací tabák neboli snus obsahuje logicky tabák, nikotinové sáčky nikoliv. Je to jediný rozdíl?

více

Jak na nikotinové sáčky v zimě. Zvládnou puky mráz?

22.12.2022

Máte nikotinové sáčky přes zimu někde za oknem? Schovejte je dovnitř. Jak na nikotinové sáčky zimě a co dělat, aby měly pořád tu nejlepší možnou chuť? A dají se vůbec užívat během zimního období? Pojďme se na problematiku nikotinových sáčků v zimě podívat zblízka.

více

Co když v puku najdu roztržený nikotinový sáček

06.12.2022

Ani výrobci nikotinových sáčků nejsou neomylní. Čas od času se vám může stát, že třeba jeden nikotinový sáček v puku je natržený, suchý nebo má otřepené konce. Co v takovém případě dělat? A co když se vám to stane opakovaně?

více

Jak je to se závislostí na nikotinu

15.11.2022

Nikotinové sáčky jsou skvělou alternativou pro překonání závislosti na kouření. Je vědecky dokázáno, že jde o mnohem šetrnější variantu pro zdraví. Ale i nikotinové sáčky obsahují samozřejmě nikotin, který je vysoce návykový. Jak je to tedy se samotným nikotinem a jeho závislostí?

více

Nová DOPE padesátka tě vystřelí do vesmíru

03.11.2022

Tak teď se můžeš pořádně na DOPEovat. Nikotinové sáčky DOPE totiž přinášejí exkluzivní novinku. Nic pro slabé žvýkálky. Tohle bude běh na dlouhou trať. Ale Jizerská padesátka to nebude. Bude to mrazit ještě víc. DOPE padesátka je nejextrémnější a nejnovější přírůstek do rodiny DOPE.

více

Proč byste neměli nikotinové sáčky kousat

19.10.2022

Lidé jsou vynalézaví, uživatelé nikotinových sáčků nevyjímaje. O kuriózních způsobech užívání nikotinových sáčků ve Skandinávii jsme vám kdysi psali. Nyní se podíváme na téma kousání nikotinových sáčků. Je to v pohodě? Co ještě můžete a co ne?

více

Nikotinové sáčky a sport. Ano, či ne?

07.10.2022

Pod pojmem sportovec si představíme disciplinovaného člověka s precizní životosprávou. Ale ne vždy tomu je tak. Zvlášť pokud jde o rekreační sport. Ale i do profesionálního sportu proniká celá řada nešvarů, ať už se bavíme o žvýkačkách, šňupacím tabáku, čichání čpavku nebo třeba žvýkacím tabáku. Jak jsou na tom nikotinové sáčky a sport?

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce